Must-Do Tips: 7 dagen DIY-Lashextensions

Must-Do Tips: 7 dagen DIY-Lashextensions

Welkom bij jouw ultieme gids voor 7 dagen lang DIY-lashextensions! Wil je die prachtige, volle wimpers zonder lange wachttijden in de salon? Dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben een aantal must-do tips samengesteld om jouw lash game naar een hoger niveau te tillen. Laten we beginnen!

Bond op eigen wimpers & clusters

Voor een extra stevige grip, breng bond zowel op je eigen wimpers als op de clusters aan. Dit zorgt voor een langdurige hechting en voorkomt dat je extensions loslaten.

Sealant voor langdurigheid

Vergeet niet om Sealant aan te brengen voor een langdurig effect. Dit voorkomt dat de extensions vroegtijdig loskomen en houdt ze op hun plek gedurende de hele dag. Ook maakt het een set waterproof na 24 uur!

Gebruik van Lash Applicator 

Breng ook de Sealant aan op de Lash Applicator voordat je de wimpers en clusters samendrukt. Dit zorgt voor een gelijkmatige verspreiding en een naadloze hechting. Vergeet niet om de applicator na gebruik direct schoon te maken met een papieren doekje om ophoping te voorkomen.

Vermijden van olie gebaseerde producten

Het belangrijkste, maar vaak over het hoofd gezien aspect, is het vermijden van op olie gebaseerde producten. Dit kan ook jouw dagcrème of haar conditioner betreffen. Het gebruik hiervan hoef je zeker niet uit te sluiten, maar wees voorzichtig en vermijd dat het in de buurt van je ogen komt.

Eerste 24 uur geen contact met water

Zorg dat jouw set de eerste 24 uur niet in contact komt met water. De set wordt alleen waterproof na gebruik van de Sealant, maar deze heeft maximaal 24 uur de tijd nodig om te hechten. Na 24 uur is jouw set waterproof!

Terug naar blog